Ован

Истина остаје у чињеници да Овнови никада не размишљају о својим везама, иако се то захтева. Они спадају у хороскопске знакове који су ужасни у везама јер склапају договоре без укључивања партнера. Ови људи очекују да се њихова друга половина понаша у складу са њиховим жељама.

Такође, ако се њихов партнер наљути, ови људи одлучују да их напусте не марећи за утисак који ће оставити на друге или свог партнера. Једва воле редовну везу. Такође, за њих је у реду чак и ако их људи сматрају једним од најмање компатибилних хороскопских знакова.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Следећи у реду хороскопских знакова који су страшни у везама су Близанци. Припадници овог знака ће разговарати о својим изборима. Међутим, дубоко у себи, потајно ће очекивати да их партнери слушају и следе исте изборе. Ови људи су одлични у комуникацији. Дакле, добро разумејте свог партнера.

Али, шта их чини знаком Зодијака лошим у односима? То је њихов став да нису везани. Чак и ако осећају да је та особа њихов идеалан партнер, они ће их држати на дохват руке, показујући мање емпатије у тренутку када ствари не раде онако како они желе. Ови људи не осећају никакву штету у стварању веза. Међутим, они су лоши у односима јер не размишљају о својој другој половини након одређененог времена.

Стрелац

Следећи у хороскопским знацима који су страшни у односима су људи Стрелци. Љути људи Стрелци схватају своје љубавне везе веома озбиљно. Међутим, потребно им је неколико секунди да осете гушење у вези. Желе да постигну све што желе. Такође, ови људи су професионално фокусирана бића. Дакле, када партнер покуша да их задржи подаље, професионално, они губе интересовање за њих.

Штавише, мушкарци и жене Стрелци воле независност. Када их партнер превише воли, осећају се у кавезу или угушени. Због тога се зачас одвоје, јер су лоши у вези. Стога их можете задржати и на листи мање компатибилних знакова зодијака.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе то можда не схватају, али се претварају да читају мисли других. Сматрају да су њихове фикције увек истина и због тога много пате. Уз то, њихове емоције су нешто чега се људи плаше. Они ће пазити на сваки детаљ свог партнера. Такође би проверавали сваки ваш покрет.

Али, оно што их чини да се нађу на листи хороскопских знакова који су лоши у односима је чињеница да се понашају незрело и детињасто док се баве везама. Они ће се понашати у складу са тим. Такође, покушавају да направе одличну стратегију за управљање својим животима. Али, постаје им тешко да управљају стварима када су ван контроле.

БОНУС ВИДЕО: