Вага

Вага се изнутра увек осећа празно и нејасно јер су превише емоционално зависне од свог партнера. Највероватније ће преварити само да би стекли емоционалну сигурност која недостаје њиховој тренутној вези.

Због тога што су професионалци у решавању жестоких ситуација, Ваге су прави лажови и сигурно ће вас натерати да верујете у њихове лажи. Људи са овим хороскопским знаком су разиграни и отворени. Увек су били у центру пажње због своје несташне личности, због чега се никада не суздржавају од тога да варају партнера изнова и изнова.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Ноншалантна личност Близанаца обично их мами да испробају шта има са друге стране. Њихове импулсивне особине за последицу имају доношење ирационалних одлука, због чега се боре са посвећеношћу. Они имају тенденцију да буду помало дистанцирани од свог партнера јер су неодлучни, преноси Задовољна.рс.

Људи са овим хороскопским знаком пролазе кроз промене расположења, па с времена на време воде двоструке везе.

Јарац

Будући да су прагматични и рационални, Јарчеви верују да дугорочне романтичне везе могу постати туробне након неког времена. Да би се заштитили од досадних вибрација, њихови тајновити разиграни духови су увек на окупу што их тера да експериментишу са својим партнерима.

Због своје загонетне и приватне личности, они постају експерти у сакривању својих односа.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Овнови су познати по својим страственим и интензивним осећањима, али понекад могу бити исхитрени и брзоплети. Пошто су ова бића увек себи на првом месту, могу отићи далеко у било намери да испуне своје чежње. Чак и ако имају дугу везу, они настављају да траже друге партнере и могу да лажу не мислећи на последице. Ако некоме дају срце, то не знаћи да ће престати да флертују. Варање за њих није проблем.

БОНУС ВИДЕО: