Они се не плаше ничега и увек смело корачају тамо куда се други не усуде да иду.

Астролози сматрају да је ватрени Ован најхрабрији хороскопски знак. Овном влада Марс, планета рата, храбрости и акције, тако да не чуди што су ти људи неустрашиви. Имају изузетно снажан карактер, захваљујуц́и којем могу да остваре све што замисле. То не значи да им је лако да добију оно што желе, напротив, врло често морају да се боре да постигну успех. Срец́ом, препреке их не плаше, вец́ им дају додатну мотивацију.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован је познат по померању граница и преузимању изазова којих се други плаше. Ови људи увек иду пуном паром. Спонтани су и импулсивни, па не воле да губе време на бескрајно планирање. Иако их такав став често доводи у невоље, ни за чим не жале јер сматрају да увек треба да следе своје срце.

Људи рођени под овим знаком су привржени својој породици и пријатељима и учинили би све за њих. Сви би волели да имају Овна поред себе, али с друге стране, нико не би волео да га има за непријатеље. Овнови могу бити жестоки противници јер се нимало не плаше уласка у сукоб. Увек се здушно боре за себе и за људе које воле.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".