Певачица је одувек била у жижи интересовања свих медија, а ова лепотица из Ваљева харала је естрадом и градским локалима, те је прва на сцени добила надимак "краљица сплавова".

Причало се и да је била миљеница жестоких момака, којима је често певала на прославама, али је једном приликом испричала и да је њихова удварања оштро одбијала.

- Свима! Рекла сам сваком ко је покушао да ми наметне тако нешто. Једноставно сам рекла да то није музика, и никад нисам била изричита и безобразна према њима. Ми смо се сви сродили тако, они су свакодневно долазили да ме слушају и прихватили су те моје ставове. Ја сам желела да се људи забаве и добро проведу на мом наступу, а не да правимо проблеме и изазивамо такве ситуације, а управо би се то десило да сам испуњавала жеље и певала све што би неко пожелео. Баш због свега тога, ја сам то што јесам, рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

 

Пошто је често била под стресом  штитна жлезда јој је прорадила и проузроковала хормонски поремећај због којег се певачица знатно угојила, те и решила да се посвети здравом животу и избори са вишком килограма.

Певачица се потом потпуно повукла са јавне сцене, а њено последње појављивање у јавности било је 2016. у неколико домаћих емисија. недеља.

 

хттпс://www.инстаграм.цом/п/Б1н0к6ФФеПЕ/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк

 

Певачица сада живи у околини Ваљева, тамо је купила кућу и плац и бави се пољопривредом.

– И даље не жели да буде у медијима, па је тако ту кућу купила под другим именом и презименом, е сад, да ли је она сама променила идентитет или је неко други у њено име пазарио ту некретнину, нисам сигурна – рекла је пријатељица за Курир једном приликом.

Како су новинари тада сазнали она живи сада у једном месту надомак Ваљева, а прича се да се посветила и духовном животу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".