Pevačica je oduvek bila u žiži interesovanja svih medija, a ova lepotica iz Valjeva harala je estradom i gradskim lokalima, te je prva na sceni dobila nadimak "kraljica splavova".

Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, kojima je često pevala na proslavama, ali je jednom prilikom ispričala i da je njihova udvaranja oštro odbijala.

- Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam želela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pevala sve što bi neko poželeo. Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam, rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

Pošto je često bila pod stresom  štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pevačica znatno ugojila, te i rešila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

Pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija. nedelja.

 

https://www.instagram.com/p/B1n0k6FFePE/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Pevačica sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom.

– I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna – rekla je prijateljica za Kurir jednom prilikom.

Kako su novinari tada saznali ona živi sada u jednom mestu nadomak Valjeva, a priča se da se posvetila i duhovnom životu.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".