Једна Британка суочила се са негативним реакцијама своје породице након што је својој сестри забранила присуство на њеној интимној свадбеној забави због њеног доброг изгледа. Будућа млада каже да није желела да буде 'засењена' на свој велики дан, али та одлука изазвала је озбиљне контроверзе, пише Мирор. 

Жена је одувек била љубоморна на своју сестру за коју мисли да је веома лепа. Међутим, сада се удаје, а својој сестри забранила је да присуствује венчању, јер не жели да је пореде са њом на њен најважнији дан. Обраћајући се корисницима на друштвеној мрежи Редит, додала је да њена сестра није била љута због искључења с венчања, али да је била стварно узрујана, а остатак породице се сложио да је то било грубо.

- Пуно сам размишљала о томе и одлучила да она не буде на мојој свадбеној забави. Само сам хтела један дан у којем нећемо стајати једна уз другу, док нас други пореде. Желела сам да будем она лепа жена која стоји на олтару на свој важан дан. Већином сам преболела своју љубомору на њу и прихватила сам себе због тога како изгледам и ко сам, али помисао да сви гледају у њу на мом венчању ми је скоро сломила срце - написала је у објави.

Фото: Профимедиа

 

Касније је у објави додала да је годинама била на терапији због проблема са самопоуздањем, али признаје да није нестала сва њена несигурност. Рођена је с деформитетом лица због којег јој се вилица није правилно формирала, па се с тим покушава да се носи што боље може.

- Кад сам јој објаснила своје размишљање, почела је да плаче. Није се наљутила на мене, али је рекла да је стварно повређена што бих је искључила због изгледа. Разумем њену поенту, али мора и она да схвати моју - додала је.

Њихови родитељи сложили су се да то није добра одлука и да није у реду да је тако повредила своју сестру. Но, након разговора са својим партнером, срећни пар одлучио је да ипак неће организовати свадбену забаву, а она се извинила својој сестри јер је допустила да јој несигурност стане на пут. Многи корисници Редита стали су на страну сестре и сматрају да се млада према њој понела неразумно.

- Не могу ни да замислим да изоставим своју сестру са свог венчања због изгледа, или још горе, због моје несигурности око изгледа - написала је једна корисница.

- Моја најбоља пријатељица је плесачица и невероватно је привлачна, док сам ја буцмаста и врло просечног изгледа. Пуно ми је више значило да је имам поред себе због тога што ми значи и није ме било брига како ће нас други гледати - додала је друга.

БОНУС ВИДЕО: