Jedna Britanka suočila se sa negativnim reakcijama svoje porodice nakon što je svojoj sestri zabranila prisustvo na njenoj intimnoj svadbenoj zabavi zbog njenog dobrog izgleda. Buduća mlada kaže da nije želela da bude 'zasenjena' na svoj veliki dan, ali ta odluka izazvala je ozbiljne kontroverze, piše Miror. 

Žena je oduvek bila ljubomorna na svoju sestru za koju misli da je veoma lepa. Međutim, sada se udaje, a svojoj sestri zabranila je da prisustvuje venčanju, jer ne želi da je porede sa njom na njen najvažniji dan. Obraćajući se korisnicima na društvenoj mreži Redit, dodala je da njena sestra nije bila ljuta zbog isključenja s venčanja, ali da je bila stvarno uzrujana, a ostatak porodice se složio da je to bilo grubo.

- Puno sam razmišljala o tome i odlučila da ona ne bude na mojoj svadbenoj zabavi. Samo sam htela jedan dan u kojem nećemo stajati jedna uz drugu, dok nas drugi porede. Želela sam da budem ona lepa žena koja stoji na oltaru na svoj važan dan. Većinom sam prebolela svoju ljubomoru na nju i prihvatila sam sebe zbog toga kako izgledam i ko sam, ali pomisao da svi gledaju u nju na mom venčanju mi je skoro slomila srce - napisala je u objavi.

Foto: Profimedia

 

Kasnije je u objavi dodala da je godinama bila na terapiji zbog problema sa samopouzdanjem, ali priznaje da nije nestala sva njena nesigurnost. Rođena je s deformitetom lica zbog kojeg joj se vilica nije pravilno formirala, pa se s tim pokušava da se nosi što bolje može.

- Kad sam joj objasnila svoje razmišljanje, počela je da plače. Nije se naljutila na mene, ali je rekla da je stvarno povređena što bih je isključila zbog izgleda. Razumem njenu poentu, ali mora i ona da shvati moju - dodala je.

NJihovi roditelji složili su se da to nije dobra odluka i da nije u redu da je tako povredila svoju sestru. No, nakon razgovora sa svojim partnerom, srećni par odlučio je da ipak neće organizovati svadbenu zabavu, a ona se izvinila svojoj sestri jer je dopustila da joj nesigurnost stane na put. Mnogi korisnici Redita stali su na stranu sestre i smatraju da se mlada prema njoj ponela nerazumno.

- Ne mogu ni da zamislim da izostavim svoju sestru sa svog venčanja zbog izgleda, ili još gore, zbog moje nesigurnosti oko izgleda - napisala je jedna korisnica.

- Moja najbolja prijateljica je plesačica i neverovatno je privlačna, dok sam ja bucmasta i vrlo prosečnog izgleda. Puno mi je više značilo da je imam pored sebe zbog toga što mi znači i nije me bilo briga kako će nas drugi gledati - dodala je druga.

BONUS VIDEO: