Сапун

Обичан сапун за руке мало поквасити, па натрљати на обојена места око главе, дакле, на чело, врат и око ушију. Када се нанесе, прстима добро утрљати сапун и сачекати. Овај корак је важан: треба сачекати неколико минута да сапун делује.

После тога је довољно испрати млаком водом. То се може урадити тупфером или ватом, а може и прстима. Ако остане још боје, нанесите још мало сапуна и оставите да стоји ту све док не исперете и боју са коже.

Фото: Профимедиа

 

Течност за судове

Течност за судове веома је учинковита за скидање флека, па нам зато може помоћи и у овој ситуацији, приликом скидања фарбе за косу са коже. Када је у питању лице, ово вам не препоручујемо. Када су флеке на рукама проблем, онда посегните за овим.
Тешношћу за судове треба истрљати оне најзапрљаније делове коже, малкице протрљати, а затим испрати водом. Кожа ће после тога остати готово потпуно чиста.

Фото: Профимедиа

 

Паста за зубе 

И паста за зубе је универзално средство које се користи у бројне сврхе, а једна од њих је о скидање боје за косу са коже.

Паста за зубе је пријатног мириса и не иритира кожу, нема опасности од ње јер њу наносимо на слузокожу, у унутрашњост уста. Количину пасте за зубе која је пропорционална флекама које смо направили, треба нанети на флеке, са мало воде. Заправо, мало се паста покваси, да би било пене.

Било би добро да она одстоји неколико минута, а затим је треба испрати млаком водом. Кожа ће псле овога остати чиста.

БОНУС ВИДЕО: