Дара Бубамара пре неколико година се развела од бизнисмена Милана Кесића са којим има сина Константина. Међутим, мало је познато да се Дара два пута удавала, и да је Милан био њен други муж.

Дара Бубамара је током прошле деценије била удата за Лазара Дугалића, младића који је наводно више пута био хапшен.

Дара се за Лазара у тајности удала 2002. године, а развели су се након пет година брака. Певачица је убрзо почела да се забавља са Миланом Кесићем, за којег се удала 2008. године.

Фото: Алекса Станковић

 

Лазар је 2003. године, како се писало у домаћим медијима, провео шест месеци у затовру у Немачкој због сумње да се бавио шверцом аутомобила.

- Мој Лаки није криминалац и ни за шта није крив. Све му је намештено. Било ми је тешко док је био у затвору и никада више суза нисам пролила него током тих шест месеци. Ишла сам му у посету сваког викенда. То што смо још заједно најбољи је доказ колико се нас двоје волимо и колико је наша љубав јака. Одувек сам знала да је Лаки савршен за мене. Вредан је, леп, романтичан и нежан. Осим тога, изузетно је паметан и говори три језика. Наше венчање биће свадба миленијума, са хиљаду званица - причала је тада Дара.

 

 

Нови скандал догодио се 2016. године када је полиција, према писању медија, привела Лакића испред свингерског клуба на Новом Београду због поседовања наркотика.

 

 

- Ма шта ме брига, боли ме уво за њега! Имам свог мужа, породицу и сина, он ме не занима - казала је Дара Бубамара када су је новинари питали за овај случај пре шест година.

БОНУС ВИДЕО: