Dara Bubamara pre nekoliko godina se razvela od biznismena Milana Kesića sa kojim ima sina Konstantina. Međutim, malo je poznato da se Dara dva puta udavala, i da je Milan bio njen drugi muž.

Dara Bubamara je tokom prošle decenije bila udata za Lazara Dugalića, mladića koji je navodno više puta bio hapšen.

Dara se za Lazara u tajnosti udala 2002. godine, a razveli su se nakon pet godina braka. Pevačica je ubrzo počela da se zabavlja sa Milanom Kesićem, za kojeg se udala 2008. godine.

Foto: Aleksa Stanković

 

Lazar je 2003. godine, kako se pisalo u domaćim medijima, proveo šest meseci u zatovru u Nemačkoj zbog sumnje da se bavio švercom automobila.

- Moj Laki nije kriminalac i ni za šta nije kriv. Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo još zajedno najbolji je dokaz koliko se nas dvoje volimo i koliko je naša ljubav jaka. Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika. Naše venčanje biće svadba milenijuma, sa hiljadu zvanica - pričala je tada Dara.

 

 

Novi skandal dogodio se 2016. godine kada je policija, prema pisanju medija, privela Lakića ispred svingerskog kluba na Novom Beogradu zbog posedovanja narkotika.

 

 

- Ma šta me briga, boli me uvo za njega! Imam svog muža, porodicu i sina, on me ne zanima - kazala je Dara Bubamara kada su je novinari pitali za ovaj slučaj pre šest godina.

BONUS VIDEO: