Како незванично сазнајемо тело је приметио један од пролазника у среду око 12 сати и одмах обавестио полицију.  

- На телу мушкарца је била видљива прострелна рана,а убрзо је стигла и Хитна помоћ која је, по процедури констатовала смрт. Полиција је поред тела пронашла и пиштољ за који се претпоставља да је коришћен приликом самоубиства - објаснио је извор Информера упознат са случајем.

Он је додао да је тело превезено на обдукцију. 

- Тело мушке особе послато је на обдукцију у новосадски Институт за судску медицину, а обавештено је и Више јавно тужилаштво у Зрењанину - рекао је наш саговорник.

Како смо касније сазнали, реч је о човеку који је дуго боловао од тешке, неизлечиве болести, те се претпоставчја да је то био мотив самоубиства.

Ипак, шта се тачно догодило биће познато по окончању истраге која је у току. 

Ово је нажалост друга трагедија која се догодила у Кикинди.

Наиме, јуче су, подсетимо у кући у којој је изби пожар, пронађена тела ванбрачног пара, Ивице Гана (47) и његове невенчане супруге Илоне Новаков (48).

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: