У Србији претежно сунчано и још топлије, са највишим температурама од 21 до 26 степени.

Најнижа температура од 0 до 10. Слаб и умерен југоисточни ветар ће бити у скретању на југозападни, а на северу Војводине и у појачању, саопштио је РХМЗ.

ВРЕМЕ У БЕОГРАДУ

У Београду претежно сунчано и топло.

Најнижа температура око 10, а највиша око 25 степени. Ветар слаб до умерен, јужни и југозападни.

ИЗГЛЕДИ ВРЕМЕНА ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ

У Србији у суботу наоблачење с кишом, уз мањи пад температуре и скретање ветра на северозападни, а у централној и јужној Србији и са локалним пљусковима и грмљавином.

У недељу пре подне претежно сунчано, после подне постепено наоблачење.

У понедељак претежно облачно с кишом, пљусковима и грмљавином. После подне и увече киша ће прећи у снег, прво на планинама југозападне Србије, а у току ноћи снег ће бити могућ понегде и у нижим пределима на југу и југоистоку земље.

Почеће да дува јак северни и северозападни ветар, који ће у Војводини, на истоку Србије и на планинама достизати ударе олујне јачине. Температура у осетном паду.

У уторак променљиво облачно, хладно и ветровито, повремено са краткотрајним пљусковима кише, крупе и снега. Крајем дана слабљење ветра.

У среду и четвртак јутарњи мразеви, који ће на висини од два метра бити слабог интензитета, од -3 до 0 степени, а при тлу израженији, са температуром местимично и нижом од -5.

У току дана у среду углавном суво, а у четвртак у северним и централним крајевима Србије пролазно наоблачење с кишом. У петак 31. марта суво, уз пораст јутарњих и дневних температура.

(Спутњик)

БОНУС ВИДЕО: