Једној групи гледаоца чувеног квиза "Најслабија карика" Сандра Лалатовић је била симпатична, док је другима сметао њен начин вођења емисије. Сандра се после поменутог квиза опробала у вођењу емисије "Папаразо лов". 

После тога се посветила породици. Пре више од десет година удала се за менаџера Ивана Черина, а неколико месеци касније родила је девојчицу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ BK Kvizovi

 

Лалатовић се једном приликом радо присетила "Најслабије карике": 

- Умем да будем брза и бритка на језику, што је и био један од услова за водитеља "Карике". Приватно нисам озбиљна и строга као у квизу, па је то био део који је требало "вежбати". Није било толико тешко направити отклон у том смислу, када посао који сте прихватили појмите на прави начин и потрудите се да га урадите најбоље што можете у датом тренутку. Било је занимљиво посматрати реакције такмичара на снимањима. Ми смо се у паузама често шалили, они се таман опусте, камере се упале, ја се уозбиљим, поставим незгодно питање, а они се збуне. Често су умели да кажу: "Шта ти је жено, таман смо мислили да смо те смекшали и насмејали, а ти опет по старом" - изјавила је једном приликом, а у фотографијама у оквиру текста погледајте како Сандра данас изгледа.

БОНУС ВИДЕО: