Jednoj grupi gledaoca čuvenog kviza "Najslabija karika" Sandra Lalatović je bila simpatična, dok je drugima smetao njen način vođenja emisije. Sandra se posle pomenutog kviza oprobala u vođenju emisije "Paparazo lov". 

Posle toga se posvetila porodici. Pre više od deset godina udala se za menadžera Ivana Čerina, a nekoliko meseci kasnije rodila je devojčicu.

Foto: Printskrin/Jutjub/ BK Kvizovi

 

Lalatović se jednom prilikom rado prisetila "Najslabije karike": 

- Umem da budem brza i britka na jeziku, što je i bio jedan od uslova za voditelja "Karike". Privatno nisam ozbiljna i stroga kao u kvizu, pa je to bio deo koji je trebalo "vežbati". Nije bilo toliko teško napraviti otklon u tom smislu, kada posao koji ste prihvatili pojmite na pravi način i potrudite se da ga uradite najbolje što možete u datom trenutku. Bilo je zanimljivo posmatrati reakcije takmičara na snimanjima. Mi smo se u pauzama često šalili, oni se taman opuste, kamere se upale, ja se uozbiljim, postavim nezgodno pitanje, a oni se zbune. Često su umeli da kažu: "Šta ti je ženo, taman smo mislili da smo te smekšali i nasmejali, a ti opet po starom" - izjavila je jednom prilikom, a u fotografijama u okviru teksta pogledajte kako Sandra danas izgleda.

BONUS VIDEO: