Kako navode strani mediji, Kruz nije u kontaktu sa svojom jedinom biološkom ćerkom, od 2013.godine.

Suri se sada sprema da upiše koledž, a njena želja je da studira modu. Holivudski superstar Tom, dobio je Suri 2006.godine. Pejdž siks navodi da Suri (16) živi sa majkom u NJujorku, nakon što su joj se roditelji razveli 2011. 

Dejli Mejl dalje otkriva, da se devojčica sprema za novo poglavlje u svom životu, studije, a da u tome ima punu podršku samo svoje majke:

Foto: Profimedia

 

 

- Suri aplicira za različite koledže. Kejti zaista želi da ona ostane u NJujorku, kako bi bila što bliže svojoj ćerki. Kejti je veoma ponosna na nju, ali je i ekstremno zaštitnički nastrojena.

Isti izvor navodi, da je razlog zašto se Kruz udaljio od svoje naslednice nakon razvoda isti kao i razlog samog razvoda, a to je što devojčica kao ni njena majka, nikada nisu postale deo Sajentološke crkve, čiji je Kruz istaknuti član.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suri Cruise (@_suri.cruise)

Kada su ga upitali o razlogu razdvajanja od Kejti, u koju je u jednom trenutku izgledao ludo zaljubljen, glumac je rekao da je njegova povezanost sa kontraverznom crkvom možda bila deo problema. Advokati su ga pitali da li je Holmsova krenula svojim putem ''delimično da zaštiti Suri od Sajentologije'', on je odgovorio sledeće:

- To je bila jedna od tvrdnji, da.

Sudeći po pričama, sajentološka crkva zabranjuje članovima da budu u kontaktu sa onima koji nisu deo nje. Bivša sajentološkinja, Lea Remini, izjavila je za Post 2020. da sajentologija smatra Holmsovu 'neprijateljem', jer ne veruje u njihovu praksu, pa stoga njihova ćerka Suri ne može da uspostavi nikakvu vezu sa svojim ocem. 

BONUS VIDEO: