Како Курир сазнаје, девојчица (8), коју је отац годинама држао заточену у кади, спасена је у последњи час кад су две полицајке крајем прошле недеље провалиле у стан у стамбеној згради. У купатилу су је затекле једва живу, како лежи у кади. Малена је била толико изгладнела и дехидрирана да је једва давала знаке живота.

Бизаран детаљ из стана страве

На опште запрепашћење и сузе очевидаца, забележен је и више него болестан детаљ из стана страве - на кади у којој ју је држао заточену, отац је ставио и заједничку фотографију себе и ћерке?

Фото: Новости

 

Једна од две полицајке које су дошле на интервенцију изнела ју је у рукама на нескривено запрепашћење комшија и очевидаца који су мислили да у розе јакници носе бебу јер је дете од 8 година било толико сићушно, неухрањено и исцрпљено.

Комшије за Курир кажу да нису знале ни да девојчица постоји, што су наша сазнања у међувремену и потврдила пошто ју је, према првим информацијама, отац Урош П. (37) годинама држао заточену као роба.

Дете наводно нити хода нити говори, а случај незабележеног породичног и насиља над дететом разоткрио се на следећи начин.

Фото: Новости

 

Овако се све разоткрило

У просторије полицијске станице Палилула дошла је жена без икаквог позива да пријави свог невенчаног супруга У.П. због насиља у породици. Она је дошла с видним повредама у пределу носа и подливима испод оба ока, где је извршено комплетно фотографисање, а након узете изјаве, жена је упућена на преглед у Ургентни центар.

Према првим сазнањима, жена је изјавила да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом. Није смела да се сама упути у Ургентни центар јер је страховала за свој живот, па тако није ни изазила из стана све до 19. марта 2023. године када је успела да побегне и упути се у станицу на Палилули.

Фото: Новости

 

Да све буде језивије, она је изјавила да њен супруг има и ћерку коју годинама држи закључану у стану на Звездари. На целокупни догађај контактиран је дежурни заменик Првог ОЈТ-а у Београду и онда је урађена провера. На наведеној адреси, како се сазнаје, полицијски службеници ОЗСК Палилула пронашли су девојчицу која се налазила у јако тешком стању.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВА ТУЧА "ДЕЛИЈА" И "ГРОБАРА" НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Нападнути док су играли кошарку

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".