Преваром је Звездан Славнић погазио све што је Ана урадила за њих двоје и њихову ћерку Сару.  Славица је како медији наводе, оставила све што има укључујући стан и плацеве. 

- Иако се Славица сада оглашава и наводно пружа подршку сину, ништа од тога није тако како изгледа. Њу је Мока притиснуо, а она је мучена на терапијама, напаћена и сама. Не зна где удара. Она се плаши Звездана и његових реакција. Зна да је само Ана била уз њу у најгорим моментима. Када је њен син робијао и када јој се смејао цео Београд, имала је сигурну кућу. Ана је спавала на поду да би госпођа Славица имала кревет. Те ствари се никада не заборављају. Није Славица у дому зато што нема ништа своје, она је у дому јер не може да се стара сама о себи, а има и суицидне изливе и, након што је два пута покушала да се убије, Ана је сматрала да је најбоље да је смести у дом док је она у "Задрузи". Све је то привремено - почиње извор близак породицама Славнић, односно Ћурчић, који открива и како је снајку именовала за наследника.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Тада је, видевши Ану како плаче, кука и пропада, Славица решила да све што има, а везано је за стан, плацеве и кућу, препише снајки. Сирота жена је само желела себе да осигура, познавајући Звездана, плашила се да ће он продати све што она има и да ће завршити као уличарка. Ана је ликовала на тај потез свекрве Славице и због тога је трпела у изнајмљеном стану - наставља извор близак породицама Ћурчић и Славнић.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

- Иако Мока нема ништа да му остави, једина нада би му била мајка, која је имала свашта нешто. Звездану је тај мајчин тестамент једина нада и он и даље верује да га напољу чека све оно што мама Славица има, а то би било довољно да не остане на улици. И не слути да се десио преокрет и да је она све преписала Ани. То ће за њега бити највећи ударац јер је фактички на улици и нема ништа на своје име. Иако воли Ану и клела се у њу, Славица последњих дана даје изјаве које немају везе с везом. Мока је узео Славицу под своје, рекао јој је да мора да подржи Звездана и да мора да пљује Ану. Ни Мока нема појма да је заправо Славица све оставила Ани, тако да му џаба што је бившу жену наговорио да стане уз сина. "Нисам способна да будем сама, нисам ни за шта. Ана ме третира као да сам њена мајка. Од уста је одвајала да мени да. Немам ни ја неко богатство, али имам довољно да не мора да плаћа кирије и да има кров над главом," рекла ми је Славица пред Анин улазак у "Задругу" - закључује извор.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: