Најбољи тенисер света Новак Ђоковић већ неко време са породицом борави у Србији, а искористио је прилику да посети Југословенско драмско позориште у Београду, што је одушевило глумце и публику. Новак је одгледао представу “Широка земља”, која је недавно имала своју премијеру, а својим појављивањем изазвао је велику пажњу.

Глумица Марија Вицковић, која игра главну улогу у “Широкој земљи”, се након представе фотографисала са Ђоковићем, те навела да је почаствована што је Ноле погледао њихову представу.

- Новак је вечерас дошао у позориште на “Широку земљу”. Каква част, какво биће, какав спортиста - написала је она на друштвеним мрежама.

И њена колегиница Милена Васић, одушевљена је што су супружници Ђоковић гледали представу.

- Велика нам је част што је Новак гледао представу. Дивна енергија и дивно биће. Сви смо се око Јелене и њега окупили као око светлости - нагласила је Милена.

Како се шушка Ђоковић је присуствао представи на позив Срђана Тимарова, а глумац каже:

- То су били његови приватни моменти и не бих желео то да коментаришем, сем да изразим моју велику срећу што је могао да одвоји своје време као и Јелена и да дођу до ЈДП. То нам је била велика част, привилегија и радост. Било је прелепо.

Улогом Ајгднер Светлана Цеца Бојковић одушевила је публику, док је њу фасцинирао Новак Ђоковић.

Фото: ТВ Новости

 

- Седели смо са њим у салону и разговарали. То је било једно дивно вече. Увек је лепо и значајно причати са једним тако дивним и великим човеком, а онда и спортистом. Са њим увек постоје теме о којима може да се разговара. Заиста је то било вече за памћење и сви су били изненађени - рекла је Цеца.

Иначе, Ђоковић је велики љубитељ позоришта, па користи сваки моменат да погледа представу.

Ћерка Тара дебитовала у позоришту

Посебна драж је била средином јуна када је његова ћерка Тара играла је балетској представи “Успавана лепотица”, а поносни отац ју је тада пратио из првог реда.

Мала Тара била је део групе “јагодице”, а након што је отплесала на сцени Народног позоришта, добила је букет цвећа, који је држала у рукама. После представе деца су заједно отпевала чувену песму “Београде, Београде”

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".