Како прича његова супруга Рада, јуче ју је пред одлазак на посао поздравио рекавши "Збогом, можда се више нећемо видети".

Јуче је у породичном дому Митровића на Бањици била родбина, ћерке и унуке, које су оплакивале деду. Жена Рада била је скрхана болом због смрти вољеног супруга, са којим је у браку провела 37 година.

- Не могу да се помирим са тим да га више нема - уплакано прича неутешна супруга. - Био је добар човек, отац, муж... Радим у обрачуну плата у ГСП и стално смо се зезали како не може да добије новац уколико му ја не одобрим. Успели смо да се скрасимо, сазидали и спрат на кући, два пута није спавао у новом кревету, који му је ћерка купила. Имали смо своје шале, увек смо се "пецкали".

Животи Митровићу је ноћ пред смрт било јако лоше, до 4 сата после поноћи није могао да заспи. Покушавао је и тај дан да изгура, али нажалост, то је био последњи на послу.

- Обожавао је свој посао, тако је и умро - каже Рада.

- Годинама му се здравствено стање погоршавало, добио је и шећер, ноге су му скоро отказале. На крају је на посао ишао чак и помоћу штапа. Возио је колеге увек, развозио, ма душа од човека. Увек ми је говорио да сам ја мушко у вези, иако је имао два метра. Рођак ми је јавио да је умро, пошто се често возио са њим.

БОНУС ВИДЕО: