Kako priča njegova supruga Rada, juče ju je pred odlazak na posao pozdravio rekavši "Zbogom, možda se više nećemo videti".

Juče je u porodičnom domu Mitrovića na Banjici bila rodbina, ćerke i unuke, koje su oplakivale dedu. Žena Rada bila je skrhana bolom zbog smrti voljenog supruga, sa kojim je u braku provela 37 godina.

- Ne mogu da se pomirim sa tim da ga više nema - uplakano priča neutešna supruga. - Bio je dobar čovek, otac, muž... Radim u obračunu plata u GSP i stalno smo se zezali kako ne može da dobije novac ukoliko mu ja ne odobrim. Uspeli smo da se skrasimo, sazidali i sprat na kući, dva puta nije spavao u novom krevetu, koji mu je ćerka kupila. Imali smo svoje šale, uvek smo se "peckali".

Životi Mitroviću je noć pred smrt bilo jako loše, do 4 sata posle ponoći nije mogao da zaspi. Pokušavao je i taj dan da izgura, ali nažalost, to je bio poslednji na poslu.

- Obožavao je svoj posao, tako je i umro - kaže Rada.

- Godinama mu se zdravstveno stanje pogoršavalo, dobio je i šećer, noge su mu skoro otkazale. Na kraju je na posao išao čak i pomoću štapa. Vozio je kolege uvek, razvozio, ma duša od čoveka. Uvek mi je govorio da sam ja muško u vezi, iako je imao dva metra. Rođak mi je javio da je umro, pošto se često vozio sa njim.

BONUS VIDEO: