Андрију Милошевића познајемо и као "краља вицева" поготово оних из рубрике "глупих" те му је на црту стао Јован Мемедовић. Он је испричао виц, поставио снимак на друштвеној мрежи Инстаграм и таговао познатог глумца.

- Ево један црногорски! Причао ми покојни Бадањ из Вирпазара ког се свако мало сетим. Зна ли си њега јадо? Имао је страшне форе и приче - написао је водитељ у опису видеа.

- Деда, Црногорац, изразио жељу да види где му син ради. Син, лекар, доведе га у болницу, да му објасни како све то изгледа. Он му показује, ово је амбуланта један, амбуланта два, и на крају дођу до гинеколошког стола. Шта је ово? Ово је, деда, за гинеколошки преглед. Жена легне на овај сто, једну ногу стави овде, другу овде, и онда човек, стручњак, гинеколог, може лепо да приђе и обави преглед. Деда у секунди каже: "Ето! Да је среће, ово би свака кућа у Црну Гору морала да има!" - испричао је Мемедовић фазон, а како је то звучало можете послушати у следећем видеу:

Пратиоци Мемедовића нису остали равнодушни у коментарима:

- Непримерено... Ово ниједној жени неће бити смешно... Мислила сам да сте озбиљан човек... Нажалост... Разочарали сте ме.

- Не кварите оно по чему сте препознатљиви, "Сасвим природно". Ове форе препустите комичарима!

- Ахахах али начин на који си испричао, као репортажа. Не уме тако Андрија…

То су само неки од коментара испод објаве водитеља.

Убрзо, Андрија је објавио нови виц, такође о Црногорцима, а да ли је то био одговор Мемедовићу, процените сами:

БОНУС ВИДЕО: