Andriju Miloševića poznajemo i kao "kralja viceva" pogotovo onih iz rubrike "glupih" te mu je na crtu stao Jovan Memedović. On je ispričao vic, postavio snimak na društvenoj mreži Instagram i tagovao poznatog glumca.

- Evo jedan crnogorski! Pričao mi pokojni Badanj iz Virpazara kog se svako malo setim. Zna li si njega jado? Imao je strašne fore i priče - napisao je voditelj u opisu videa.

- Deda, Crnogorac, izrazio želju da vidi gde mu sin radi. Sin, lekar, dovede ga u bolnicu, da mu objasni kako sve to izgleda. On mu pokazuje, ovo je ambulanta jedan, ambulanta dva, i na kraju dođu do ginekološkog stola. Šta je ovo? Ovo je, deda, za ginekološki pregled. Žena legne na ovaj sto, jednu nogu stavi ovde, drugu ovde, i onda čovek, stručnjak, ginekolog, može lepo da priđe i obavi pregled. Deda u sekundi kaže: "Eto! Da je sreće, ovo bi svaka kuća u Crnu Goru morala da ima!" - ispričao je Memedović fazon, a kako je to zvučalo možete poslušati u sledećem videu:

Pratioci Memedovića nisu ostali ravnodušni u komentarima:

- Neprimereno... Ovo nijednoj ženi neće biti smešno... Mislila sam da ste ozbiljan čovek... Nažalost... Razočarali ste me.

- Ne kvarite ono po čemu ste prepoznatljivi, "Sasvim prirodno". Ove fore prepustite komičarima!

- Ahahah ali način na koji si ispričao, kao reportaža. Ne ume tako Andrija…

To su samo neki od komentara ispod objave voditelja.

Ubrzo, Andrija je objavio novi vic, takođe o Crnogorcima, a da li je to bio odgovor Memedoviću, procenite sami:

BONUS VIDEO: