Она је испричала све детаље љубавног односа са мужем Александре Пријовић, Филипом Живојиновићем, са којим је била у вези.

Она је говорила о својој богатој каријери, снимању и премијери филма ''Муње, опет'', као и о улози Кате, али и о некадашњој великој љубави, животу у Америци, познанству са светским звездама, као и сусрету са легендарним Роналдом.

- Мени као да је било пре 23 месеца, а не пре 23 године. Неке људе заиста нисам видела 23 године. Милицу Вујовић сам видела пре 5 година. Неких месец дана сам размишљала о томе. Где год да сам отишла сви су се питали шта ће бити с Катом. Сви су желели да виде Кату после толико година. Скептична сам била. ''Муње'' јесу култни филм, велика је одговорност. Хтела сам да ставим тачку и да заокружим тај лик. Лепо је да је то филм посвећен Глоговцу, много је фалио, а фалио је и Зоран Цвијановић јако. 20 и кусур година Ката се није физички пуно променила. Сазрела је. Публика ће моћи да види где је Ката сад и с ким је у вези. Ово је трећи филм који снимам с Николом Ђуричком. Прва премијера је била тако оригинална. Ова премијера је исто била свечана. Било је другачије. другачије од других премијера и публика је баш лепо прихватила филм - рекла је Маја у емисији "Премијера Викенд Специјал", па упоредила посао овде са послом у Америци. 

Фото: Н. Параушић

 

 

- Зависи од продукције, ја јесам дуго радила у продуцентском тиму. Тај мој први долазак на сет тамо био је мој први сусрет испред камера. Изненадим се јако, људи дају себи за право да верују да су јако важни и нису професионални. Овде је све неизвесно, а тамо се све зна унапред. Некад се изненадим како све овде функционише - каже Манџука и открива све о познанству са холивудским именима.

- Имала сам прилику да видим на пијаци познате глумце, Бруса Вилиса рецимо, водитеља Лери Кинга... Све је ту врло приватно. Они воле да се опусте, живе мало повучене животе. Неки су постали моји пријатељи, била сам им домаћин у Београду, спремала традиционалну клопу и то се њима баш допало. Џони Деп хоће да се слика, али рецимо Џенифер Анистон не воли. Зависи где су. Они увек испоштују протокол, увек је то на једном озбиљном нивоу, како треба да буде. Баш сам везана за своју земљу - поручила је глумица и отворила душу о некадашњој љубави с Живојиновићем, који данас ужива у складном браку с Александром Пријовић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја се увек трудим да се појавим у медијима кад имам повода, али овако не. Од 16. године имала сам коректан однос с новинарима и увек сам се трудила да изашем у сусрет. Нисам никад демантовала, нисам се оглашавала. Имала сам неке непријатне ситуације, али то сам заборавила. Нисам никад отворено говорила о вези с Филипом и трудим се да тако остане. Све занима да ли имам дечка, могу само да кажем да сам срећна и испуњена. Стварно му желим све најбоље и супер је дечко, били смо усмерени једно на друго у Америци. Тамо се јако пуно ради, имаш викенд, играш одбојку, мало малибу и живи се за викенд. Била сам испуњена. Ја приватно волим и пратим спорт, пратила сам Новака и увек била најгласнија на стадиону - каже Маја, а онда је проговорила о Роналду.

Фото: З. Кнежевић

 

 

- Нисам дала број Роналду, дуга је прича, није он био заузет, него ја. Сјајан је момак, велики играч и јако културан. Није се наљутио што му нисам дала број. Људи из Бразила су јако срдачни, имају ту топлину као ми- казала је Маја. 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".