Тара, која је у поодмаклој трудноћи, ускоро ће родити девојчицу, а сада је забринула све најновијом објавом. 

Симова је, наиме, на Инстаграму поделила стори из Клинке за гинекологију и акушерство (ГАК) у Нишу, док је за руку држи њени изабраник.

Пре одласка у болницу, Симова је своје пратиоце на Инстаграму питала да јој препоруче приватну клинику у Нишу и околини која има дневно и ноћно збрињавање. 

Фото: Инстаграм принтскрин/тарасимов

 

Иначе, Тара је недавно забинула многе када је открила да се суочава са каменом у бубрегу током трудноће, па је искористила прилику да пратиоце пита за савете и искуства.

- Камен и песак у бубрегу током трудноће, искуства? Умрећу - написала је Тара Симов.

Подсетимо, Тара је крајем прошле године показала свог изабраника, а вест да је трудна поделила је крајем јануара ове године.

Она је поделила фотографију са својим партнером уз слике ултразвука њихове бебе.

- Постајемо родитељи. Искрено, не знам одакле бих почела, ни шта бих рекла... Ко ме прати зна да сам се ја још пре пар година помирила са чињеницом да можда никада нећу бити мајка, сходно непотпуно развијеном раду јајника и материце. Међутим, на славу моје породице смо сазнали најлепшу вест на свету! Четири месеца смо се борили да остане беба здрава, јер смо пролазили кроз ризичну трудноћу и мноштво компликација, међутим, званично је све у реду! - открила је Симова уз фотографију на којој позира с трудничким стомаком.

Тару Симов је јавност упознала током учешћа у "Задрузи", а била је и у центру скандала због везе са ожењеним репером Ненадом Алексићем Ша који се због ње и развео од супруге Иване Алексић.

 

БОНУС ВИДЕО:

НОВА САМ: Катарина Живковић о профилу на ТикТоку и о фотошопу и филтерима на друштвеним мрежама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".