Јаков Милатовић победио је јуче на председничким изборима у Црној Гори, а највећу подршку пружила му је његова супруга Милена Милатовић која је све време била уз њега.

Њих двоје већ неколико година уживају у складном браку, а круна њихове љубави су троје деце - Сара, Ана и Давид.

Током кампање и избора, уз Милатовића је чврсто стајала његова партнерка Милена. Бројни регионални медији писали су о новој првој дами Црне Горе која је пре два месеца родила треће дете.

Милена Милатовић је запослена у Црногорском електропреносном систему, где је директор Сектора за финансије и економске послове и на текућем рачуну има нешто више од 3.000 евра.

Фото: Профимедиа

 

 

На Милатовићевом Инстаграму може се наћи неколико породичних фотографија и снимака, док Милена прилично ретко објављује слике на друштвеним мрежама

Према подацима из имовинске карте из 2021. године, Милатовић је власник стана од 46 квадратних метара. Са супругом Миленом сувласник је и стана од 68 квадратних метара.

Милатовић у пензионом фонду има 85 хиљада евра, а на текућем рачуну 7 хиљада евра. Милатовићева супруга на текућем рачуну држи нешто више од 3 хиљаде евра, а у децембру прошле године је зарадила 909 евра, пише Индеx.хр.

Фото: Профимедиа

 

 

 

Милена је иначе постала препознатљива по елегантном стилу и никада до сада је нисмо видели са превише шминке. Њен најлепши аксесоар је широки осмех који не скида са лица.

Милатовић на свом Инстаграм профилу повремено дели породичне фотографије са различитих путовања и осталих лепих прилика. Он је такође на неке од политичких скупова водио, не само супругу Милену, већ и децу, а они су такође и део промотивних спотова у његовој кампањи.

- Милена, деца и ја смо навикли да викендом купујемо на пијаци, а онда да заједно спремамо ручак. То је наш породични ритуал, написао је Јаков једном приликом на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".