Како сад ствари стоје, Милатовић ће забележити убедљиву победу над Милом кандидатом Демократске партије социјалиста (ДПС), Милом Ђукановићем.

Председник Демократске партије социјалиста и дугогодишњи председник Црне Горе Мило Ђукановић честитао је кандидату Европе сад Јакову Милатовићу победу на председничким изборима. 

- Завршени су избори. Црна Гора је изабрала. Ја тај избор поштујем. Честитам Јакову Милатовићу. Желим му да буде успешан председник. Ако он буде успешан, то може значити да Црна Гора може бити успешна држава - рекао је Ђукановић.

Фото: РТС принтскрин

 

Ђукановић каже да је поносан на подршку коју је добио у срединама у којима већину чине становници мањинских народа, а открио је чиме ће се у будућности бавити. Како он каже, "наставиће напоре на стварању грађанске и мултиетничке Црне Горе".

- Важно да Црна Гора после 11. јуна да добије Владу која ће је водити европским путем. Где год будем био и шта год радио у будућности грађанска и мултиетничка Црна Гора остаје моја највећа љубав и моја преокупација - казао је Мило.

Интересантно, поражени Ђукановић није желео да одговара на питања новинара.

БОНУС ВИДЕО:

СЛАВИ СЕ И У БУДВИ: Милатовић убедљиво победио Ђукановића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".