Група Регина је била једна од популарнијих група 1990-их година, а за њен успех је заслужан и певач Александар Човић, познатији као Аца Регина.

Са групом Регина, Александар је представљао Босну и Херцеговину на Евровизији 2009. године са песмом "Бистра вода" и освојили су девето место у финалу.

Фото: Јутјуб принтскрин/DM SAT VIDEO

 

 

Те године "Песма Евровизије" се одржавала у Москви, а тамо је Аца Регина упознао и љубав свог живота, 20 година млађу Ксенију Никитину.

- Ксенија и ја смо се упознали на Евровизији, она је била део организације. Тада смо имали контакт, али смо га с временом изгубили, како то обично бива. Међутим, после Евровизије смо се вратили у Русију где смо одржавали много концерата, то је неописиво. И некако 2011. обновили смо комуникацију и од тада смо заједно - испричао је једном приликом за домаће медије Александар.

Будући да је Ксенија пореклом из Русије, Александар и она су годинама живели на релацији Москва-Београд и уживали су у периодима када су заједно, а периоди раздвојености су им служили да се још више ужеле једно другог.

Аца Регина је неколико пута напомињао да нису везу озваничили браком.

 

 

- Ксенија ми није жена, она је моја девојка, али као да смо у браку. Имамо и сина Леонида од годину и по дана и живимо на релацији Москва–Београд. Искрено, некако тај папир више не значи. Нас двоје савршено функционишемо и овако. Чак бих ти могао рећи и да је та раздвојеност једна супер ствар. Некако се пожелимо, лепше се слажемо, немамо неке свакодневне ситне чарке. Али то тако функционише, душе се распознају, руска и балканска, то је невероватно. Јако су нам слични менталитети, само руска храна... то ми никако не лежи - причао је својевремено певач.

- Изузетно ми је важно да се разграничи да нисам у браку него у вези. Знам да је људима неприродно што ми је девојка млађа двадесет година, а нисмо венчани, али мени као уметнику та врста простора невероватно је битна. Нисам себичан, само ми тај привид слободе дозвољава да останем свој и помаже ми да стварам. Мислим да сам као емотивни партнер фантастичан, као отац још бољи, али као муж – права катастрофа - испричао је Аца Регина једном приликом. 

Ксенија је због љубави научила српски језик, а Аци са друге стране није баш пошло за руком да савлада руски, па како каже зна тек 20 речи. 

Ипак, како је изјавио недавно за Нову, ситуација у кући се мало променила те више није "катастрофалан муж".

 

 

- Нисам више ни у кући толико лош колико сам био, пре нисам био у кући никако, тако да сам из тог разлога волео да кажем да нисам за заједнички живот. Како да жена проводи време са мном када ја нисам ту? Мало се то променило сада.- рекао је Аца Регина.

Због тренутне ситуације у Русији и Украјини, његова изабраница више не путује у своју родну земљу.

- Из Москве је, сада се не путује у Москву, то ти је јасно. Ми смо након 2009. године након Евровизије имали велики број концерата тамо, правили смо концерте за руску публику. Када су нас звали први пут, спремили смо наше песме, али и неке хитове. Ми кренемо прву песму и 1000 људи пева за нама-

Ксенија и Александар имају сина Леонида, а музичар из првог брака има и ћерку Александру. 

БОНУС ВИДЕО: