Фолкер Дарко Лазић био је у болници због компликација након операције затезања коже.

Дарко је тренутно на кућном лечењу, а из кола се јавио својим фановима путем Инстаграм лајва и открио како се тренутно осећа.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- Причају да сам дрогиран и пијан, није дошао на наступ. Ја устао у 8 јутрос , спремио доручак, пољубио жену. Најлакше је за мени измислити приче - причао је Дарко у лајву, који је онда показао и рану од операције.

- Данас вадим дренове, још 10 дана мировања. Виша сила је у питању. Још увек крварим. Морам да мирујем ако желите да певам наредних 10 година. Због две, три свирке нећу себи да упропастим живот - одговорио је фолкер фановима на питање када ће се вратити послу.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial

 

 

Лазића је у колима возила супруга Катарина, а неки су помислили да је у друштву неке нове жене, што је певач демантовао.

- Каква клинка, ово је моја жена. Старија је од мене, стара као библија. Људи, прошетајте и за мене данас, ја не могу да излазим напоље, а тако је лепо време - завршио је он.

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial

 

 

Дарко се овим поводом оглашавао из болнице и говорио о здравственом стању.

- Оперисао сам стомак. Не могу да певам пући ће ми конци. Опоравак иде добро. Биће све како треба. Љубав је лек за све. Ово моје ће да зарасте као квасац. Морам да примим још једну терапију. Рано устајем да примим још једну терапију. Стиже доктор - говорио је Дарко Лазић тада, који је морао да откаже наступе у наредном периоду.

БОНУС ВИДЕО: