Folker Darko Lazić bio je u bolnici zbog komplikacija nakon operacije zatezanja kože.

Darko je trenutno na kućnom lečenju, a iz kola se javio svojim fanovima putem Instagram lajva i otkrio kako se trenutno oseća.

 

Foto: ATA images

 

 

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros , spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče - pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.

- Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život - odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

 

Foto: Instagram printskrin/darkolazicofficial

 

 

Lazića je u kolima vozila supruga Katarina, a neki su pomislili da je u društvu neke nove žene, što je pevač demantovao.

- Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. LJudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme - završio je on.

Foto: Instagram printskrin/darkolazicofficial

 

 

Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. LJubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

BONUS VIDEO: