Ован

Духовна животиња Овна је тигар, с којим деле брзину, оштрину и жестоку нарав. Знају шта желе и никоме не допуштају да им стане на пут или да их спутава у томе што желе да остваре. Увек су у потрази за нечим новим, а кад и упадну у невољу - способни су сами да се из ње извуку.

Бик

Бик је толико посебан да је његова духовна животиња - исто бик. Они су јаки и способни као вође те увек преузимају иницијативу. Знају шта желе од живота и не боје се да се боре за то. И знак и духовна животиња су тврдоглави, бескомпромисни и скоро увек на крају добију то што желе. 

Близанац

Духовна животиња Близанца је лисица - радознала, забавна и нежна. Баш попут своје духовне животиње, људи рођени у знаку Близанца знају бити немарни и енергични, а и лукави. На први поглед ће вам се чинити наивни, али изнутра чучи један прави мали лукавац.

Фото: Депозитфото

 

Рак

Духовна животиња Рака је опосум, који је јако прилагодљиве природе. Рак је усамљен и тајанствен и јако држи до себе. Обоје су познати по томе да знају да избегавају људе, али то не значи да Рак не воли своје ближње.

Лав

Ово је лако погодити - духовна животиња Лава је паун. Обоје воле да се показују и уживају у дивљењу других. Битно им је како их други виде, а сваки излазак је нова прилика да се покажу у новом руху. Увек дају све од себе да се покажу у најбољем светлу.

Девица

Девице су интелигентне, а то је једна од њихових најјачих карактеристика, стога не чуди да је њихова духовна животиња орангутан, који има способност да размишља. Проблем постоји да би се решио, а Девица увек тражи нове начине којима би олакшала свој живот и планира унапред како би заобишла потенцијалне проблеме. 

Вага

Вага је попут зеца - љубазна, умиљата и топла, а највише воли да проводи време у друштву. Ужива да буде окружена људима, али не подноси хаотичне ситуације. Бежи из стресних ситуација јер је јако плашљиве природе.

Фото: Депозитфото

 

Шкорпион

Шкорпиони су најсличнији дабровима, свесни су тога што имају и увек су спремни да искористе своје ресурсе. Велики радници, стално траже нове пројекте и увек постављају себи нове циљеве које желе да остваре. Иако је дисциплинован и изузетан радник, Шкорпион је неповерљив и осветољубив. 

Стрелац

Духовна животиња Стрелца је видра која симболизује његове најјаче карактеристике - ентузијазам и смисао за добру забаву. Воле да буду окружени својим ближњима, а на живот гледају као на игру. Иако је јако ангажован, Стрелцу је лако одвући пажњу са битних ствари.

Јарац

Спиритуална животиња Јарца је коњ. Обоје су поуздани, стабилни и конзистентни. Традиционални и с великом самоконтролом. Јарци, попут коња, су стабилни и чврсти, често ослонац својим ближњима. 

Фото: Депозитфото

 

Водолија

Водолија воли да се забавља као делфин. Врло је паметна и има авантуристички дух, а живот јој је једна велика игра испуњена разним догађајима и забавом. По природи духовита, Водолија је миљеник супротног спола, увек спремна на нешто ново.

Рибе

Рибе су врло сличне морским коњићима. Оне су осетљиве и љубазне, а у љубави кад једном пронађу своју сродну душу, она то остаје до краја живота. Рибе су интуитивне и емотивно свесне. Воле да буду у близини породице и пријатеља и избегавају опасност када је то могуће, пише Атма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".