- У аутобусу 601 пре десетак минута "госпођица" у црној јакни није хтела да устане човеку од 89 година који хода са штапом. Након што је човеку претила са "Терај се матори, нећу да ти устанем, немој да те хапсим", госпођа са плавом косом јој је скренула пажњу на понашање, на шта је девојка кренула да је снима и плази јој се, као и да јој прети полицијом - пише у објави.

 

 

Како се наводи, жена је позвала полицију и након тога почела да снима.

- Та персона је кренула да урла на цео бус како ми немамо право њу да снимамо и да ћемо сви добити кривичне тужбе јер је "малтретирамо". Возач ништа није урадио, полиција такође, а много јака риба је изашла код Сава центра - наводи се у објави.

Где су манири и лепо понашње

Овај потез девојке изазвао је лавину коментара.

- Јадно, бедно, одвратно. Јадни сте. Надам се да ћеш остарити и доживети исто.

- Младост без емпатије, без културе, узори пинк,задруга. Систем вредности одавно поремећен. Не вреди причати, схватиће једнога дана када савест дај Боже да је још увек има дође на наплату.

- Ја сам васпитан да поштујем старије и нормална је ствар уступити место... Мени је пуно срце и буде ми драго јер сам учинио леп гест, шта је са омладином... Будимо људи... Покушајмо да ширимо срећу и љубав... Живот пролази, ви га трошите на свађе, туђе животе и мржњу... Докле бре људи? На шта ово личи да нема поштовања, где су манири, где су лепа времена. За срећу су потребне ситнице - само су неки од коментара на Фејсбуку.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".