- Нисам знала да је дете само у стану. Са Урошем сам у вези била од 2019. и те године сам упознала и девојчицу, била је код мене три недеље. Две године касније, у децембру 2021, он се доселио у мој стан. Рекао ми је да је дете код његове стрине, која брине о њој, нисам могла ни да замислим шта се дешава. Посумњала сам у његову причу тек када ми је у свађи рекао да његова ћерка због мене није јела пет дана - рекла је И. Л.

вим речима је, како медији незванично сазнају, И. Л. (46), жена са којом је отац монструм Урош Пашајлић (38) живео у стану у Борчи, док је његова ћерка (8) живела заточена у изнајмљеном стану у Миријеву, описала на саслушању у Првом основном тужилаштву у Београду како је први пут посумњала у оно у шта је веровала 15 месеци. 

Насиље у породици које је пријавила И. Л. спасило је сигурне смрти девојчицу коју је отац држао закључану и саму у стану.

Подсетимо, полиција је неухрањено дете пронашла у кади у стану у Миријеву 24. марта, пошто је И. Л. са тешким повредама отишла у полицију, пријавила насиље у породици и са инспекторима поделила своје сумње да се у Миријеву налази дете на ивици смрти. Полиција је отишла у стан, провалила врата која нису имала чак ни кваку, и затекла језив призор, али не и оца девојчице.

После четири дана потраге, он је ухапшен на Карабурми. На саслушању у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, Пашајлић није желео да износи одбрану, нити је питао за здравствено стање свог детета.

(Курур)

БОНУС ВИДЕО: