- Nisam znala da je dete samo u stanu. Sa Urošem sam u vezi bila od 2019. i te godine sam upoznala i devojčicu, bila je kod mene tri nedelje. Dve godine kasnije, u decembru 2021, on se doselio u moj stan. Rekao mi je da je dete kod njegove strine, koja brine o njoj, nisam mogla ni da zamislim šta se dešava. Posumnjala sam u njegovu priču tek kada mi je u svađi rekao da njegova ćerka zbog mene nije jela pet dana - rekla je I. L.

vim rečima je, kako mediji nezvanično saznaju, I. L. (46), žena sa kojom je otac monstrum Uroš Pašajlić (38) živeo u stanu u Borči, dok je njegova ćerka (8) živela zatočena u iznajmljenom stanu u Mirijevu, opisala na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu kako je prvi put posumnjala u ono u šta je verovala 15 meseci. 

Nasilje u porodici koje je prijavila I. L. spasilo je sigurne smrti devojčicu koju je otac držao zaključanu i samu u stanu.

Podsetimo, policija je neuhranjeno dete pronašla u kadi u stanu u Mirijevu 24. marta, pošto je I. L. sa teškim povredama otišla u policiju, prijavila nasilje u porodici i sa inspektorima podelila svoje sumnje da se u Mirijevu nalazi dete na ivici smrti. Policija je otišla u stan, provalila vrata koja nisu imala čak ni kvaku, i zatekla jeziv prizor, ali ne i oca devojčice.

Posle četiri dana potrage, on je uhapšen na Karaburmi. Na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, Pašajlić nije želeo da iznosi odbranu, niti je pitao za zdravstveno stanje svog deteta.

(Kurur)

BONUS VIDEO: