Секино мишљење о Карлеуши се променило толико да ни сама Јелена није могла да верује шта је о њој рекла Алексићева.

Тако је сада у интервјуу хрватским медијима, Сека испричала шта заиста мисли о Јелени, те је истакла да је она изузетно добар човек, што је данас ретка особина.

- Имам сјајно мишљење о Јелени. Све најбоље. Мислим да је она изузетно добар човек и да је то показала до сада кроз много ситуација. Имали смо прилике да видимо неке колегинице које су њој било шта замериле и када су нешто ружно рекле о њој, она је то увек опраштала и увек помагала. Некако је нажалост, од свих њих којима је помагала, опет добила неки нож у леђа. Грубо је тако рећи, али није добила добар камбек. Мислим да је она права лавица - рекла је Сека.

Фото: К1 принтскрин

 

Сека је затим открила да сматра да је Јелена права лавица, у складу са својим хороскопским знаком.

- Знам и да је лав у хороскопу, а око себе имам неколико лавова и знам како то изгледа код лавова. Јелена је изузетно борбена и мислим да је јако искрена, што је данас, нажалост, јако тешко код људи. Она је искрена и добар човек - похвалила је Алексићева своју колегиницу у хрватским медијима, те је очигледно да се Секино мишљење о Карлеуши потпуно променило.

Подсетимо, певачице и колегинице недавно су закопале "ратне секире". Јелена је на свом Инстаграму објавила стори на којем је показала гомилу поклона и то управо од Секе, због чега јој се и јавно захвалила. Сека је тада проговорила о помирењу са Јеленом и истакла да је битно да је човек свестан самог чина праштања и да је дивна ствар кад се изгладе односи који дуже време нису били онакви какви би требало да буду. Према писању медија, ове Секине речи јако су дирнуле и чак расплакале Карлеушу.

БОНУС ВИДЕО: