Саша Поповић данас прославља 69. рођендан (рођен је 24. априла 1954. године), а све је изненадио изјавом.

Саша је пред снимање "Звезда Гранда" открио новинарима да ли се спрема за рођенданско весеље, међутим изненадио је изјавом да планира да купи парцелу на гробљу.

- Не прослављам, пошто педесете више не прослављам. Последњи који сам славио је био када сам имао 50 година. Сад ми је ово најтужнији дан, јер сам сваке године 24. априла годину дана старији и ближи сам једном плацу који ћу сад купити за три особе - рекао је Саша Поповић, а новинар га је упитао зашто тако размишља и зашто не очекује да ће доживети 100 година:

Фото: АТА имагес

 

 

- Тешко, тај ко доживи стоту није радио у Гранду и није радио са певачима. Није било лако - рекао је Саша Поповић за "Гранд".

Подсетимо, бивши директор "Гранда", Саша Поповић, открио је неадвно да је највише мрзео хармонику која му је на крају кроз музичку индустрију донела милионе.

- У 10. години ме је отац уписао у музичку школу, био сам четврти разред и мрзео сам то из дна душе! Ако сам шта мрзео и нисам волео у животу, то је била хармоника - признао је Саша који је захваљујући том инструменту зарадио милионе.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: