Милица је пре неколико месеци отворила профил на Онли фансу на коме продаје своје голишаве фотографије. Међутим, сада су пратиоци помислили да Милица жели да прода исти веш који је користила за поменуту намену. 

Дабовићка на свом Инстаграм профилу продаје половну гардеробу, мајице, шорцеве, патике али и веш. Међу поменутим стварима, нашао се и комплет доњег веша тиграстог дезена са халтерима. 

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

"Сликала се у тиграстом комплету за Онлyфанс, а сада продаје те искоришћене гаће, срамота", "Жено ко ће да носи туђе гаће?", "Милица прода слику у вешу, па га прода, ово је врхунац свега", "Одала те слика са сајта за одрасле",били су само неки од коментара на друштвеним мрежама.

Комшије су недавно исказале своје мишљење о кошаркашици. 

- Јој, где баш за њу да ме питате. Одувек ми је била антипатична, дрска је, нељубазна, умишљена, а откад је почела да промовише и тај њен посао, да се скида гола, мука нам је свима кад је видимо. Питамо се само како ће се све то одразити на будућност. Ипак она није сама, није ни девојка, а није ни млада па да може себи такву рекламу да допушта. Не знам шта јој би да од успешне кошаркашице и такмичења у оном мало културнијем ријалитију постане ово што данас промовише и од чега живи - изјавила је продавачица која ради у близини стана Милице Дабовић.

- Мене само занима кога уопште занима та персона. Не знам, мени је она гора од свих ових по ријалитију. Ни срама ни блама. Не знам шта да вам кажем, често носи кесе кад је сретнем из радњи и пијаце, кад је овако човек види, никад не би рекао ништа лоше о њој... Али џаба кад ето шта је дозволила себи. Знам све приче, и да је продавала гардеробу да преживи, и да је доживела насиље, али ово да од жртве постане порнићарка, то је страшно - рекао је том приликом Миличин комшија за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: