Стравичан крвави злочин догодио се у ноц́и 20. априла у Бечу-Бригитенау – пренео је „Хојте”. Сведоци су позвали број за хитне случајеве полиције око 00:50 јер је човека на станици Јегерштрасе У6 напало неколико људи ударцима и мачетама.

Полиција је за неколико минута била на лицу места и пронашла жртву у пределу излаза из метроа. Полицајци су одмах предузели мере прве помоц́и пре него што је повређена особа бечка професионална спасилачка служба превезла у болницу. Али лекари нису могли да спасу човеков живот и он је преминуо.

Сада су у јавност изашли додатни детаљи бруталног чина, који откривају како су починиоци – наводно је било и до десет нападача – поступили. Према писању медија, починиоци су напали и претукли 31-огодишњу жртву пред очима путника метроа.

Младиц́ је потом свим силама покушао да побегне покретним степеницама код У6, али су нападачи били пребрзи и сустигли су га. Наводи се да су починиоци фиксирали 31-годишњака на земљу и ударали га мачетама.

Руке и ноге човека који је лежао на земљи наводно су скоро у потпуности одсечени. Речено је да су други учесници наставили да ударају 31-годишњака. Када су нападачи коначно сазнали да је полиција на путу, побегли су.

Један од нападача ускочио је у Дунав кад је видео полицију. Нешто касније извучен је из реке и ухапшен је. Реч је о младићу (24) из Алжира, наводи "Хојте".

БОНУС ВИДЕО:

ПИЈАН И ДРОГИРАН ПОКОСИО ЖЕНУ, ПА ПОБЕГАО: Пријепољац за воланом са 1,42 промила алкохола у крви

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".