Бројне колеге и пријатељи тешка срца опраштају се од Ђуре путем друштвених мрежа.

-  Напустио нас је наш пријатељ, друг, брат по микрофону. Отишао је на неко боље место. Немам речи да изразим своју тугу и бол. Биљи, деци, породици искрено саучешће - написао је некадашњу учесник шоуа Амел Кардашевић Аки уз њихову заједничку слику.

- Толико туге ових дана, толико губитака. Оде и наш Ђура, а борио се из све снаге. Нека почива у миру и саучешће породици. био је то велики борац, отац, супруг и хуманиста - истакла је Катарина Илић.

- Отишао је после тешке болести и наш брат Ђура Ђалинац, толико си волео музику и у патњи својој трудио да певањем и осмехом победиш зло, али нажалост срце више није могло, нека ти је лак сан - поручио је пријатељ Борислав.

Подсећамо, Ђура се прославио у шоу ветерана у коме је освојио публику и жири својим гласом, енергијом и борбом коју је показао на великој сцени. Четворо деце и супруга били су његова највећа снага, а изазови пред којима се налазила шесточна породица са којом је живео као подстанар у Сремској Митровици никада му нису деловали нерешиво.

Чак и када је сазнао да болује од карцинома, није изгубио вољу за животом до последњег тренутка.

- Лекари кажу да се рак трбушне марамице тешко дијагностификује, да је то још увек неистражено до краја, али уз помоћ терапије сад иде на боље. Упоран сам, слушам лекаре и за сад све добро подносим. Раније нисам могао да се померим, нити да спавам од болова, сад већ тога нема, хвала богу. Борим се и борићу се докле год будем могао, имам због кога и због чега да истрајем у тој борби - рекао је недавно за Гранд Онлајн.

БОНУС ВИДЕО: