Иако је пре три године стала на луди камен, Биљана није увек имала среће у љубави.

-  Љубав према музици пробудио је један хармоникаш са којим је наступила једном, због њега сам и почела да радим. Била је то прва љубав, велика и обострана, био је мој дечко. Чекала сам да се врати из војске, посећивала га сваког другог викенда у Зајечару. Обожавали смо се. Нажалост, његовим родитељима је сметало што сам певачица, нисам им се допала, иако је веридба већ била договорена. Разишли смо се после три године. Ужасно ми је било тешко, пролила сам суза и суза, много времена ми је требало да га преболим. Тада сам себи рекла да никада никога нећу волети безгранично, да нећу давати целу себе, остављаћу простора за повлачење. Отишла сам у Аустрију и тамо сам доживела нову љубав. И он је био момак из бенда, клавијатуриста Бојан. Кад волим, вежем се као чичак, али ни та веза није успела - сећа се певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/biljanasecivanovic

 

- Хтели смо дете, покушали смо, али без успеха. Имала сам операцију јајника и материце, много компликација. На крају сам му рекла: „Иди, нађи неког ко ће ти родити сина“. Разишли смо се после девет година. Гинеколог ми је стално говорио да променим петла. Када сам престала да пијем лекове и све лађе ми потонуле, упознала сам човека који није из музичке приче и затруднела с њим. Плакала сам и питала се да ли је могуће да ми се ово дешава? Нисам успела да подарим сина човеку кога сам волела и желела, а сад сам затруднела са другим. Била сам стравично тужна, било ми је тешко, а још сам радила са бендом у коме је био Бојан. Када сам им рекла да их напуштам јер сам трудна, он је буквално пао са столице - додала је Биљана.

Уместо највеће среће, дан порођаја памти по великом губитку који је оставио празнину у њеном срцу.

Фото: АТА имагес

 

- У то време се мој сестрић Никола борио са опаком болешћу, сестра је морала да оперише кичму, као последицу спавања на столици уз плочице, уз креветиће у болници. Ја сам се бавила дететом, душа моја, тад је већ био на "тродонима", имао је стравичне болове. Купала сам га и гледала ужасне призоре. У осмом месецу трудноће сам морала да се вратим у Аустрију јер сам по закону морала да будем близу болнице у којој сам потписала да ћу се породити. Знала сам да ће бити дечак, а име Матеја му је дао Никола, по свом другу. У деветом месецу сам сама кречила стан, помагао ми је Бојан, моја бивша љубав - открила је она, па наставила:

- Тада су га назвали моји родитељи да би избегли да ми директно кажу да је Никола умро. Цео крај се орио од мојих јаука. Мислила сам да ће издржати, да ћу стићи да дођем да га видим и да види брата. Те ноћи сам добила болове и породила се. Ујутро кад сам им јавила да сам се породила управо је кретала посмртна поворка. Нисам могла да се радујем детету које сам толико желела и ишчекивала, нити било ко од мојих. Нисмо му ниједан рођендан славили како треба, није било музике, ничега. Чим сам дошла из Аустрије, одмах сам отишла на гробље, понела сам и Матеју да га Никола види, макар са неба – отврила је душу певачица својевремено за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: