За певача Дарка Филиповића дефинитивно може да се каже да је велики хедониста, али и егзибициониста. Певач наиме, сваки слободан тренутак користи да се опусти и ужива на некој далекој егзотичној дестинацији.

Тако је пре извесног времена боравио на Тајланду који га је очарао својом лепотом, а као прави туриста није се либио ни да проба тамошње специјалитете. Овога пута Дарко је изабрао ближе али подједнако узбудљиве дестинације за уживање, а о свему је одмах обавестио своје пратиоце на друштвеном мрежи Инстаграм.

Певач је најпре боравио у Словенији одакле је из хотела забележио предиван поглед на природу, а онда наставио путешествије до Милана.

 

 

По његовим последњим објавама можемо да закључимо да певач ужива у луксузном смештају, али и да је промењиве мајске дане у Србији заменио сунчаном и топлом Италијом где ће нема сумње напунити батерије за све предостојеће пословне обавезе.

Посебно је занимљиво да се Дарко на Инстаграм профилу похвалио како је дочекан са приватним хеликоптером:

Фото: Инстаграм принтскрин/darkofilipovic_official

 

 

– Мој брат купио себи нову играчку – написао је певач у опису фотографије.

Подсетимо, Дарко је током посете Тајланду изненадио своје пратиоце када им је показао чиме се храни на егзотичној дестинацији.

Он је показао како на једној локалној пијаци живе шкорпије шетају заробљене у великом провидном тераријуму одакле их ваде и спремају као специјалитет који је Филиповић пробао.

 

 

– Нећете веровати сада ћу први пут у животу да пробам праву шкорпију – најавио је пре него што је загризао спремну шкорпију на штапићу коју је претходно умочио у сос.

Иако су се многи згрозили због овог храброг потеза Филиповића, он је појео целу шкорпију и констатовао да је лепог укуса.

„Јаоо“, „Повраћам“, „Свака ти част, преврће ми се желудац“, само су неки од коментара шокиране публике испод ове објаве.

БОНУС ВИДЕО: