Ђорђевић је за Танјуг пренео седам захтева родитеља:

  • Реконструкција догађаја, објашњење како се то догодило и како тече истрага, у којој је фази, јер родитељи морају то да знају.
  • Да се родитељима стручно објасни шта ће бити са дечаком осумњиченим за убиства и у ком статусу су његови родитељи, јер код деце постоји велики страх да ће он бити на слободи.
  • Да тим екстерних психолога и психијатара, независно од школског педагога и психолога зарад потпуне непристрасности, редовно ради са децом из одељења VII/2.
  • Ако се одлучи да се школска година настави за децу из одељења VII/2, онда се мора наћи начин да они не улазе у школу на велики улаз и да наставу имају у учионицама у близини малог улаза.
  • Предлог за комплетно реновирање школе до 1. септембра 2023. године.
  • Пружање подршке комплетном наставничком кадру.
  • Утврђивање одговорности људи који су у јавност изнели списак са именима деце из VII/2 који је обишао цео свети, као и слике родитеља и деце и да исти за тај поступак буде санкционисан у складу са законом.
  • К. К. (13) 3. маја у ОШ "Владислав Рибникар" починио је незапамћени масакр када је наоружан очевим пиштољем упао у школу и убио осам ђака и школског чувара и ранио још шест ученика и наставницу историје.

    БОНУС ВИДЕО:

    За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

    Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

    #Основна школа "Владислав Рибникар" #ОШ Владислав Рибникар #масакр ОШ Владислав Рибникар #пуцњава ОШ Владислав Рибникар #настрадала деца ОШ "Владислав Рибникар" #масакр у школи "Владислав Рибникар" #убијена деца Владислав Рибникар #масакр у ОШ Владислав Рибникар #убијена деца ОШ Владислав Рибникар #ОШ Владислав Рибникар Звездара #ОШ Владислав Рибникар страдали #почаст жртвама ОШ Владислав Рибникар #жртве Владислав Рибникар #пуцњава Владислав Рибникар #уибијена деца Владислав Рибникар #ОШ Владислав Рибникар враћање ђака #Србија масакр #масакр у школи у Београду #масакр у школи Београд #масакр у школи у Београду радник обезбеђења #масакр на Врачару #масакр у Београду #Врачар масакр #масакр у школи Врачар #масакр у школи на Врачару #масакр у Младеновцу #родитељи преминуле деце #савет родитеља #савет родитеља захтеви #савет родитеља ОШ "Владислав Рибникар"