Глумица Наташа Нинковић удала се са 25 година за бизнисмена Ненада Шаренца, у браку су 26 година и имају близанце Матију и Луку.

Ненад је од ње старији десет година, а глумица је у више наврата истицала је да јој је брак помогао да сазри.

Фото: В. Данилов

 

 

- Била сам клинка и у почетку брак сам тврдоглаво схватала као ринг у којем са мужем одмеравам снагу, док ми у једном тренутку Ненад није предочио како морамо да ускладимо кораке - рекла је глумица својевремено домаћим медијима, а за Ненада се удала када је имала 25 година.

- Данас могу да кажем да сам сазревала поред супруга, а и децу сам добила у правом тренутку, као испуњена жена која може да им се потпуно посвети - додала је глумица тада.

Својевремено је признала и да је због супруга одбила и чувеног америчког редитеља Оливера Стоуна.

- Оливер Стоун био је на неком пропутовању кроз Балкан и свратио је до Београда. Тада сам га видела последњи пут. Показала сам му Народно позориште, заправо сцену где играм, град… Стално ме запиткивао шта је ту толико вредно, па сам одлучила да не покушам у Америци. На вечери у Скадарлији упознао је мог Нешу. Питао ме је да ли је и он један од разлога због којих сам одлучила да играм у Београду и ја сам му одговорила: "Наравно", признала је она својевремено за "Блиц" и открила да је са мужем доживела "холивудске тренутке".

- Ја сам срећна жена, јер сам их имала и на послу и приватно, а и данас имам такве тренутке. Било је вечери када сам говорила себи: "Нема даље, нема боље". Ситуације "нема даље" имала сам много пута са супругом. Оне кратко трају, али ваљда баш зато јесу изузетне - испричала је тада Наташа.

БОНУС ВИДЕО: