Мајини бивши партнери у Белој кући пожалили су се да их је управо Маринковићева заразила, а онда је и Анђела Ђуричић захтевала да оде у посету гинекологу, јер се помирила са Звезданом Славнићем, који је био интиман са Мајом.

Извор тврди да је Анђела пре два дана отишла на гинеколошки преглед, а потом је открио детаље њене посете лекару.

- Анђела је прексиноћ, у договору с продукцијом, отишла на гинеколошки преглед у Пећинце. Цео процес је за Анђелу заиста био мукотрпан с обзиром на то да је одрадила небројено много анализа. Почевши од тестирања на ХПВ, рубеолу и цитомегаловирус, одрадила је тест и на токсоплазму гондоли. Поред свега тога, захтевала је да осим TORCH теста, који подразумева откривање основних полно преносивих болести и вируса, уради и тест на хепатитис - открио је саговорник за "Ало", па истакао да Ђуричићевој ово није нимало лако пало.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Она је мислила да ће резултате добити већ следећег јутра и била је у великој неизвесности због тога, а када је сазнала да се они чекају и по неколико дана, ухватила ју је невиђена паника. То се много лоше одразило на њу, те је почела да се тресе и доживела је блажи нервни слом. Уз много труда смо успели да је обуздамо, али исходе тестирања и даље ишчекује у страху - закључио је саговорник.

Подсећања ради, Анђелино прво јавно признање о томе да сумња да се заразила било је пре неколико дана током расправе с Маринковићевом.

- Јаднице јадна, какав је с*кс после Маје Маринковић? - изјавила је Маја, алудирајући на претходно изговорену Анђелину изјаву да никада не би спавала с неким ко је провео ноћ с Маринковићевом.

- Ја морам да одем код гинеколога, мислим да сам зарадила полну болест. Ти се добро ј***ш вероватно зато што су те плаћали за то - одбрусила јој је Анђела том приликом.

БОНУС ВИДЕО: