Ивана Јордан је поново срећна и заљубљена. Њен љубавни живот био је мистерија откад се развела од глумца Душана Антонијевића са којим има сина Вука, а сада је одлучила да јавно призна да је у новој вези, а то је урадила објавом на друштвеној мрежи Инстаграм.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

Ивана је окачила слику са новим дечком, а коментари подршке су само пљуштали: "Најлепши пар", "Преслатки сте и предивни", "Драго ми је да си коначно пронашла сродну душу", "Најбољи, најлепши и заљубљени брачни пар, браво за вас".

Последњи коментар натерао је многе да се запитају да ли се Ивана тајно удала, али је своје пратиоце ускратила за коментар. Ивана се од Душана развела 2016. године, након пет година брака.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

- Одлука да се разведемо није дошла преко ноћи. Нико не треба тако да одлучи. Доста дуго смо Душан и ја о томе причали, анализирали и дошли до закључка да треба да се разиђемо, а останемо добри пријатељи као што смо увек били. Остали смо у добрим односима. Лепо се договарамо и са Вуком увек организујемо дружења. Наравно да је стресан и трауматичан растанак али прошла сам кроз то добро. Живот иде даље. Тежимо ка миру јер мир у души је јако битан - рекла је својевремено певачица.

БОНУС ВИДЕО: