Марија, млађа ћерка покојног Џеја Рамадановског сутра ''стаје на луди камен'', а свадбено весеље заказано је за 15 сати у једном познатом ресторану.

Трагом ових информација, огласио се Зоран Јагодић Руле, Џејев кум, који је открио да ли је све спремно за сутрашње славље.

- Припремили смо све и надам се да ће свадба проћи у најбољем могућем реду. Ја сам био укључен у организацију са Маријом. Рећи ћу вам да ће наступати Руле бенд и биће неколико колега који су сарађивали са Џејом. Од познатих са естраде свадби ће присуствовати Злата Петровић, Мина Костић, Ванеса Шокчић, Адил, а припремили смо и једно изненађење, али то сада нећу да вам откривам, рекао је Руле и додао да ће на прослави бити 300 званица.

Како је Руле рекао, младенци су за први плес одабрали песму ''Сунце љубави'' што уопште не чуди.

Он се осврнуо, и са сетом у гласу, испричао да ће Џеј сутра свима фалити.

- Да је он тамо, све би било другачије. Сви знате Џеје и какав је он весељак био. Колико је само свадби он отпевао. Сада му се удаје млађа ћерка и то би за њега било невероватно. Он би направио невероватан штимунг... али добро, живот иде даље, закључио је Руле.

Да подсетимо, будући супруг Џејеве ћерке није јавна личност и избегава да се појављује у медијима. Марија је завршила школу за негу лепоте, у чему ју је отац подржао. Успешна је у свом занимању и шминкала је многе познате личности, а радила је и у позоришту. Има таленат на оца и одлично пева, па је одлучила да се опроба и у музичким водама.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".