За премијеру филма Фиребранд (Ле Јеу Де Ла Реине) одабрала је кожни кроптоп који унакрсно преплетен преко груди а уз то је обукла макси сукњу сирена кроја од истог материјала. Овај комплет је савршено истакао њену извајану грађу.

Изглед је употпунила суптилном шминком а своју дугу косу је стилизовала у благе таласе, чинило се да је овакви одабиром играла на сигурну карту. Свакако њен изглед је говорио сам за себе.

Најупечатљивији и најсмелији део стајлинга је дијамантска огрлица која је савршено блистала испод рефлектора.

хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦсјАсс9Игс7/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк&игсхид=МзРлОДБиНWФлЗА==

Руска бомба је одисала самопоуздањем док је представљала олују на црвеном тепиху позирајући фотографима. Њена природна лепота је дошла до изражаја и нико није остао имун.

Међутим ове фотографије су на друштвеним мрежама изазвале бурну дискусију. Док су је неки хвалили за одабир овако смеле одеће један један од њених обожаватеља је написао: „Извештава се да је земљотрес који је Шејк управо изазвала у Кану изазвао уништење свих диносауруса".

Неки су сматрали да овакав стајлинг није адекватан за тако важан догађај као што је Кански филмски фестивал. „Ох, то је тако ружно… а где је њен шминкер са којим само желим да поразговарам“, прокоментарисао је други.

„Ужасна шминка, одецћа и фризура. Генерално изгледа боље“, рекао је један корисник Твитера. „Чак изгледа боље када покупи дете из школе! Она је невероватна, не разумем ове нове изгледе на црвеном тепиху“, додао је један од коментатора.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".