Снимак је забележен на пријему пртљага на међународном аеродрому у Чикагу. На снимку се види свађа и туча десетак путника који на терминалу 3 аеродрома "О Хара" размењују ударце, чупају једни другима косу, скачу по леђима...

Група мушкараца је у једном моменту скочила на траку за пртљаг где су се ударали песницама и ногама док су се остали млатили на земљу. Може се видети како жена користи слушалице као оружје пре него што је мушкарац баци на под и почне да је удара.

Чују се ужаснути посматрачи како дозивају обезбеђење. Неколицина других путника покушала је да раздвоји зараћене стране. Једну жену мушкарац је ударио директно у лице након чега је пала на под.

 

 

Полиција је саопштила да су ухапшени Кристофер Хемптон (18) из Мејвуда у Илиноису и Тембра Хикс (20) из Керол Стрема у Илиноиса јер су наводно ударили неименовану девојку (24).

- Препирка приликом изласка из авиона ескалирала је на терминалу 3 кад су жртву (24) ударила два преступника. Преступницима је одређен притвор и против њих ће бити подигнута оптужница - наводи се у саопштењу.

(Тхе Сун)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".