Snimak je zabeležen na prijemu prtljaga na međunarodnom aerodromu u Čikagu. Na snimku se vidi svađa i tuča desetak putnika koji na terminalu 3 aerodroma "O Hara" razmenjuju udarce, čupaju jedni drugima kosu, skaču po leđima...

Grupa muškaraca je u jednom momentu skočila na traku za prtljag gde su se udarali pesnicama i nogama dok su se ostali mlatili na zemlju. Može se videti kako žena koristi slušalice kao oružje pre nego što je muškarac baci na pod i počne da je udara.

Čuju se užasnuti posmatrači kako dozivaju obezbeđenje. Nekolicina drugih putnika pokušala je da razdvoji zaraćene strane. Jednu ženu muškarac je udario direktno u lice nakon čega je pala na pod.

 

 

Policija je saopštila da su uhapšeni Kristofer Hempton (18) iz Mejvuda u Ilinoisu i Tembra Hiks (20) iz Kerol Strema u Ilinoisa jer su navodno udarili neimenovanu devojku (24).

- Prepirka prilikom izlaska iz aviona eskalirala je na terminalu 3 kad su žrtvu (24) udarila dva prestupnika. Prestupnicima je određen pritvor i protiv njih će biti podignuta optužnica - navodi se u saopštenju.

(The Sun)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".