Хаљина, која има две пастелне машне, приметно је дијагонално удаљена од тела и открива да је испод корсет у боји коже.

Хаљина је дебитовала на писти током сезоне хауте цоутуре за пролец́е/лето 2023, а представљена у Паризу раније 2023. године. Колекција под називом "Валцер касног капитализма" понудила је надреалистички поглед на стереотипни обичај балских хаљина, чиме је послужила као провокација за традиционалисте који ове класичне силуете виде као врхунац лепоте.

- То је апсурдно схватање стереотипа модне хаљине, коју смо прилагодили за 21. век. Долази из љубави према гламуру, али као и наш парфем, желимо да буде лепа и такође желимо да има паметну идеју - рекли су дизајнери за "Вогуе".

Иако је неконвенционална, ова вишедимензионална хаљина је елегантна у сваком погледу, доносец́и додир неозбиљности на овако свечани догађај попут Канског фестивала.

Како су приметили модни фанатици, ово је први пут да се хаљина из "Виктор & Ролфове" колекције СС23 појавила ван писте.

Док су дизајнери Виктор Хорстинг и Ролф Сноерен познати по надреалним и понекад чудним дизајном, ова хаљина представља апсурдно схватање стереотипа свечане хаљине. Иако је колекција привукла велику пажњу на друштвеним мрежама, Хоск је наизглед прва звезда која је носила један од оваквих комада на црвеном тепиху, што је изненађујуц́е с обзиром на виралност колекције и утицај који ови дизајни имају на великој сцени.

Хоск је уз ову необичну хаљину комбиновала дијамантску огрлицу и металне сандале. За гламурозни утисак  звезда се одлучила за блиставо плаву сенку и "нуде" усне, а свој тренди боб је само мало стилизовала у таласе.

(Она.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".