Како се испоставило, Девито је лажирао дует са једном од најпопуларнијих латино звезда, Нати Наташом, "Ацробатицо".

Песма је убрзо скинута са Јутјуба, након што се огласио менаџер познате певачице.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

 

- Сарадња се никада није десила, решавамо ситуацију. Нати није у песми и она нема никакве везе са тим људима. Као што сте могли да видите, нико из нашег тима није промовисао ту песму - истакао је менаџер Нати Наташе.

Девито се одлучио на ћутњу, док је његов сарадник, главни и одговорни продуцент Макало, шокиран и увређен оволиком дозом непрофесионалности.

Фото: Јутјуб принтскрин/NATTI NATASHA

 

 

- Желим да се објави моја изјава да сам невин. Сви упиру прстом у мене, да сам преварант, да сам ја преварио Девита. Историју преписке са момком из Колумбије који нам је продао песму сам послао и Девиту и менаџеру. Сарађујем са много људи у свету, ја сам на албуму "Мyке Тоwерс", а његов албум је ушао у топ 10 латино албума на свету, ово је први пут да неко овако нешто уради, да ми прода вокале који нису аутентични, лажни су.

- Ја сам познат по сарадњама које су изврсне и коректне и истините. Познат сам по томе. Нисам никада никог преварио. Сви ме сада прозивају да сам ја преварио Девита, али то није тако - рекао је продуцент Макало за "Србија Данас" и додао:

- Ми смо били убеђени, Девито, менаџер и ја смо били убеђени да је то стварно Натти, све док нису склонили песму са Јутјуба. Тада смо схватили да то није Натти и да смо преварени. До тада смо ми били сто посто убеђени, ја сам јавно објавио песму, мислио сам да је то она. Показало се да није. Момак из Колумбије са којим смо сарађивали и даље тврди да је то Натти - шокиран је продуцент.

БОНУС ВИДЕО: